Ingatlan bérbeadás

Ingatlan bérbeadás gyorsan és egyszerűen! 

A Premium Apartments bérbeadásban szerzett több éves szakmai tapasztalatát kihasználva hozzásegíti Önt, hogy utánajárás és felesleges munka nélkül gyorsan minőségi bérlőre találjon!

Miért érdemes igénybe venni a mi szolgáltatásunkat? 

- Cégünk kifejezetten bérbeadásra szakosodott, így a legtöbb ingatlanirodával ellentétben ez nálunk nem egy másodlagos tevékenység, melynek következtében mi elsődlegesen bébeadásra képezzük ki referenseinket. 

Kapcsolatban állunk számos multinacionális, valamint relokációs céggel, így ügyfélkörünk közel 50%-a külföldiekből épül fel. 

- A Premium Apartments referensei az első személyes találkozó során minőségi fényképeket készítenek ingatlanáról, hogy a kereső ügyfelek már a megtekintés előtt pontos képet kapjanak az ingatlanról. A helyszínen átbeszéljük a tulajdonosok igényeit, hogy csak és kizárólag olyan érdeklődő tekintse meg a lakást, aki maximálisan megfelel az elvárásaiknak.A referensek piaci ismerete jóval szélesebb, így segíteni tudnak a megfelelő bérleti díj kiválasztásában.

- Egyéni marketing szempontok szerint, elkészítjük a lakásról készült ajánlati csomagot kereső ügyfeleink és együttműködő partnereink részére. Az ajánlat szövege részletesen ismerteti az ingatlant, hogy minél több információ birtokába kerülhessenek az ügyfelek, már a megtekintés előtt.

- A kiajánlások mellett a lakás hirdetése az összes releváns hirdetési portálra felkerül, melyet referenseink naprakészen kezelnek. Önnek nem kell egész nap a hirdetéssel foglalkoznia.

- Nem kell a hirdetésekre és a kiemelésekre költenie, mégis az összes portálon kiemelten lesz jelen a lakása.

- Önnek, mint tulajdonosnak nem kell az ügyfelek megszűrésével foglalkozni. Több éves tapasztalatunk segítségével alaposan előszűrjük az ügyfeleket, hogy az Ön igényeihez igazodva, megtaláljuk a legpotenciálisabb érdeklődőt. 

- Szerződéskötést megelőzően, referenseink előkészítik a szerződéseket a tulajdonos és a bérlő igényeit és érdekeit összehangolva. Külföldi ügyfelek esetében akár két nyelven (magyar-angol) is!

- Amennyiben közjegyző előtt szeretné hitelesíteni bérleti szerzősédét vagy kiköltözési nyilatkozatot szeretne, díjmentesen ajánjuk a legjobb közjegyző irodákat és részletes tájékoztatást adunk ennek feltételeiről és menetéről.

 

Kérje cégünk segítségét és találja meg álmai bérlőjét!

Tovább olvasok