Céginformáció

A PREMIUM APARTMENTS 2017 év elején indult el és több éves szakmai tapasztalattal rendelkezik bérbeadás, értékesítés, valamint ügyfélkiszolgálás terén. Cégünk Budapesten azon kevés ingatlanirodái közé tartozik, akik fő profilja az INGATLAN BÉRBEADÁS

Évente több mint 3.000 db ingatlannal foglalkozunk, amiből közel 500 db ingatlant adunk bérbe, így minden túlzás nélkül elmondhatjuk, hogy releváns tapasztalatra tettünkre szert az évek során az ügyletek lebonyolításában. Mind a kereső ügyfeleink, mind a lakás tulajdonosaink részére teljeskörű ügyintézést végzünk, kezdve a lakás felvételétől, egészen a szerződés megkötéséig. A cég nevéhez hűen, legjobb tudásunkat és tapasztalatunkat egyesítve igyekszünk prémium minőségű munkát végezni.

A megbízóink részére igyekszünk megtalálni a legmegfelelőbb bérlőket, akik a határozott idejű bérleti szerződés megkötésével garantálják, hogy minimum 1 évre bérbeveszik az általunk közvetített ingatlanokat. Kapcsolatban állunk számos relokációs, valamint multinacionális céggel, így ügyfélkörünk közel 50%-a külföldiekből épül fel. Az évek során kialakított munkafolyamatainknak köszönhetően gyorsan és hatékonyan tudunk potenciális bérlőt biztosítani, ezzel időt és pénzt megspórolva megbízóinknak. 

Az értékesítő kollégák a hét minden napján díjmentesen a kereső ügyfeleink rendelkezésére állnak! Budapest egész területén, illetve az agglomerációt lefedve széleskörű kínálatainkból választhatnak ingatlant kereső ügyfeleink. 

Fő profilunk, a bérbeadás mellett segítséget tudunk nyújtani az értékesítés területén is. 

 

Bővebb információt az "Ingatlan szolgáltatások" menüpont alatt olvashat, illetve látogasson el Facebook oldalunkra: https://www.facebook.com/premiumapartmentsforrent/.