Rólunk mondták

Mi a Premium Apartments-nél ügyfeleink kezelése során mindenekelőtt a hosszútávú együttműködést tartjuk szem előtt. Mint ingatlan közvetítéssel foglalkozó szakemberek, fontosnak tartjuk az objektivitást, a tapasztalaton alapuló reális vélemény formálást. Büszkék vagyunk arra, hogy szakértelmünk és megbízhatóságunk elégedett ügyfeleket eredményez. Ennek tükrében szeretnénk megosztani néhány ügyfelünk személyes véleményét cégünkről, munka stílusunkról: 

K. Róbert

" Sok ingatlaniroda mondta már nekem magáról, hogy ők Budapest legjobb ingatlanosai, de én már tudom kik azok...Köszönöm és ajánlani foglak Titeket! És ezt már a lakás kiadása előtt szerettem volna elmondani..."

 

P. Lívia

"Nagyon köszönöm a segítséget! Jobb bérlőt nem is kívánhattam volna magamnak!!! Bízom benne- illetve biztos vagyok benne-, hogy a jövőben is lesz még dolgunk egymással. :)" 

 

 Kinga

"Még egyszer nagyon köszönöm a gyors és precíz munkát! Mindenképpen hívlak majd Titeket, amikor elmegy a bérlő! Remélem azért minél később! :DDD"

 

P. Péter

"Mikor elkezdtem hirdetni a lakásomat, megmondom őszintén, nem szerettem volna együttműködni ingatlanosokkal. Egészen addig  míg el nem kezdtetek a lakásommal dolgozni, abban a hitben voltam, hogy teljesen felesleges bárki segítségét kérnem a kiadásban. Azonban azt hiszem mindkettőnk nevében elmondhatom, hogy már azt első találkozáskor meg volt a kölcsönös szimpátia és egyből megtaláltuk a közös hangot. Az elvárásaimat teljes mértékben felülmúltátok. El sem hiszem, hogy ilyen gyorsan is ki lehet adni egy lakást! :) Nagyon köszi Nektek!" 

 

János

"Tisztelt Iroda! Szeretném megköszönni kollégájuk közreműködésével létrejött ingatlanközvetítést. Nagyon megbízható és segítőkész munkája segítette a gyors lakáskiadást." 

 

Katalin

"Kedves Iroda! Ezúton szeretném megköszönni Önöknek a segítséget! Az  iroda méltón viseli a Premium Apartments nevet, hiszen valóban prémium minőségű munkát végeztek! További sok sikert kívánok és bízom a jövőbeli együttműködésben."