Miért fontosak a minőségi ingatlanfotók?

A jó ingatlan fotó elengedhetetlen része a hatékony hirdetésnek.

Tapasztalataink és a hirdetési portálok statisztikái alapján tudjuk, hogy a fotók nélküli hirdetésekre sokkal kevesebb érdeklődő kattint és nézi meg. Ezáltal komolyan csökken az esélye a megfelelő számú érdeklődő jelentkezésének. Az ár után a fénykép a legfontosabb az ingatlan értékesítésekor.

A vevők részéről jogos igény, hogy a hirdetésben olyan képek legyenek, amik alapján gyorsan el tudja dönteni, hogy érdemes-e megnézni a lakást, vagy sem. Ha van fotó a hirdetésednél, viszont nem jó minőségű, vagy nem mutatja meg igazából a lakást, a belső tereket, a külső kialakítást…stb. akkor hátrányból indul az ingatlanhirdetésed a többiekével szemben. A rossz fotókkal rendelkező hirdetéseket az érdeklődők nagyrésze a hirdetési szöveg átolvasása nélkül továbblapozza. Minőségi ingatlanfotók segítségével átlagosan 50%-kal több nézettséget lehet elérni, ezáltal lényegesen lerövidül a bérbeadás ideje.

Az okostelefonok korában már szinte mindenkinek lehetősége van fotózni, de minőségi fotók elkészítésének képességét csak sok-sok gyakorlás után tudjuk elsajátítani. Egy jó kamerától még nem lesz valakiből jó fényképész, mint ahogy attól, hogy valaki tud főzni, még nem lesz belőle mesterszakács.

​​Ha szeretné gyorsan kiadni ingatlanját, akkor bizza ránk a fotózást és az ingatlan bérbeadását!

   


Back