Tulajdonosként miért érdemes igénybe venni szolgáltatásunkat?

* A  Premium Apartments referensei elkészítik személyesen a minőségi fényképeket, hogy a kereső ügyfelek már a megtekintés előtt pontos képet kapjanak az ingatlanról. A helyszínen átbeszéljük a tulajdonosok igényeit, hogy csak és kizárólag olyan érdeklődő tekintse meg a lakást, aki maximálisan megfelel az elvárásainak. 
 
* A referensek piaci ismerete jóval szélesebb, így segíteni tudnak a megfelelő bérleti díj kiválasztásában.
 
* Egyéni marketing stratégiai szempontok szerint elkészítjük a lakásról készült ajánlati csomagot kereső ügyfeleink és együttműködő partnereink részére. Az ajánlat szövege részletesen ismerteti az ingatlant, hogy minél több információ birtokába kerülhessenek az ügyfelek már a megtekintés előtt. 
 
* A kiajánlások mellett a lakás hirdetése az összes releváns hirdetési portálra felkerül, melyet referenseink naprakészen kezelnek. Önnek nem kell egész nap a hirdetéssel foglalkoznia. 
 
* Nem kell a hirdetésekre és a kiemelésekre költenie, mégis az összes portálon jelen lesz a lakása. 
 
* Önnek, mint tulajdonosnak nem kell az ügyfelek megszűrésével foglalkozni. Több éves tapasztalatunk segítségével  alaposan előszűrjük az ügyfeleket, hogy az Ön igényeihez igazodva megtaláljuk a legpotenciálisabb érdeklődőt. 
 
* Nincsenek fölösleges időrablók és lakástúristák!
 
* Szerződéskötést megelőzően, referenseink előkészítik a szerződéseket a tulajdonos és a bérlő igényeit és érdekeit összehangolva. Külföldi ügyfelek esetében akár két nyelven (magyar-angol) is! 
 
* Amennyiben közjegyző előtt szeretné hitelesíteni bérleti szerzősédét vagy kiköltözési nyilatkozatot szeretne, díjmentesen ajánjuk a legjobb közjegyző irodákat és részletes tájékoztatást adunk ennek feltételeiről és menetéről.
 
Bízza ránk a munkát és levesszük ezt a terhet az Ön válláról! 
További információért keressen minket bizalommal, egy a Premium Apartmentsnek címzett üzenet formájában! 

   


Back