Finanszírozás

Lakáshitel:

Köztudott, hogy Magyarországon az emberek nagy többségének főbb céljai között szerepel, hogy egy saját tulajdonú ingatlan birtokosa legyen.

Néhányan meg tudják oldani ezt a több (tíz)milliós beruházást mondjuk családi támogatással, de az esetek túlnyomó részében saját magunknak kell összekaparni ezt az összeget.   A „saját magunk” kifejezés általában azt jelenti, hogy hitel segítségével.

A hitel a szükséges rossz…de ha már mindenképpen fel kell vegyük, legalább törekedjünk arra, hogy a lehető legkevesebbet fizessük vissza és/ vagy mielőbb tudjuk lezárni.

 

Szabadfelhasználású jelzáloghitel:

Szabad felhasználású jelzáloghiteleinket azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik terveiket mindenfajta kötöttségektől mentesen, szabadon elkölthető, kedvező kamatozású, hosszú távra is igényelhető kölcsönből szeretnék finanszírozni. 

 

Személyi kölcsön:

A személyi kölcsön egy szabad felhasználású hitel, amellyel számos tervét megvalósíthatja  ingatlan fedezet és kezes nélkül, legyen az akár lakásfelújítás és -berendezés, új vagy használt autó, családi esemény vagy utazás.

 

Hitelkártya:

Egy olyan speciális bankkártya, amihez egy személyre szabott hitelkeret kapcsolódik, melyet Ön a kártya segítségével bármikor, bármire felhasználhat, és ráér utólag visszafizetni.